XVI. kerület kertvárosi részen teraszos, 3 szobás, családi ház eladó

1161 Budapest József utca 7.

Eladó

114.9M HUF

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/28

Ingatlan leírása

XVI. kerület kertvárosi részen napfényes, teraszos, 3 szobás, szigetelt, családi ház eladó, hangulatos kerttel, kitűnő elosztással, saját garázzsal és pincével.

A ház kövezett udvarában a garázson kívül több autó parkolására is van lehetőség.
A kert hangulatos, rengeteg csodaszép virág, fa, bokor került beültetésre a korábbi években.
Az ingatlan tájolása ideális hiszen a nappali és egy hálószoba DNY-i, a konyha, ebédlő és terasz és a másik hálószoba ÉK-i fekvésűek. A beépített bútorok és háztartási gépek az ár részét képezik. A fűtésről és a melegvízről gázkazán gondoskodik. Az áram 3X16A. A nyílászárók cseréje és a ház szigetelése (dryvit) már néhány évvel ezelőtt megtörtént. A ház villámvédelme is megoldott, a bádogos szerkezetek, korlátok épek és biztonságosak, a homlokzati szigetelés és a díszkőborítás sérülésmentes.A szigetelés 8cm plusz ragasztó réteg. Az ingatlan egy külön álló épület, mely pince, földszint és sátortető tagolású. A tetőtér nem beépített. A tető szigetelt, cseréppel fedett. A födém fa.

A ház kövezett udvarában a garázson kívül több autó parkolására is van lehetőség.
A kert nagyon hangulatos, rengeteg csodaszép virág, fa, bokor került beültetésre az elmúlt években, hogy a ház lakói örömüket leljék a látványban.

A ház szigetelésének köszönhetően a havi rezsi nagyon kedvező, itt nem kell attól tartani, hogy megugranak a havi költségek. Minden egyedi mérésű.
Gáz: kb. 10-15.000HUF
Áram: kb. 8-10.000HUF
Víz csatorna: 7-10.000HUF
Családoknak otthonként és akár vállalkozásnak irodaként vagy telephelyként is kitűnő választás! A kerület sajátossága, hogy kimondottan alkalmas családos életformára, megújult az úthálózat, ezzel nagyban emelve a közlekedési színvonalat. A kerület másik pozitív tulajdonsága a közbiztonság, a budapesti kerületek közül az egyik legbiztonságosabb területnek számít, ami az egyik legnagyobb húzóerő az ide költözni vágyók számára.
Várjuk megkeresését!
RE/MAX Professionals csapata

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

3

Méret

126nm

Állapot

Jó állapot

Lokáció

1161 Budapest József utca 7.