top of page

Szabadság hídra panorámás lakás Budapest belvárosának szívében

1056 Budapest, Molnár utca 53.

Eladó

134.9M

Ingatlan leírása

Szabadság hídra panorámás lakás Budapest belvárosának szívében

Budapest egyik legbájosabb és legkarakteresebb környezetében, a Molnár utcában, egy lenyűgöző historizáló épületben kínálunk eladásra egy 91nm -es tágas, napfényes lakást.

Az ötemeletes, belső udvaros, későeklektikus bérház a város egyik meghatározó jellegzetessége, három kifinomult homlokzatával magára vonzza a tekinteteket. Az elhelyezkedés egyedülálló– a Fővám tér környéke turisták és helybeliek számára egyaránt vonzó. Itt található a híres Fővám téri piac, ahol a magyar termékek kavalkádja várja az ide látogatókat, e mellett a Duna-part varázsa és számos ízléses kávézó, bár és étterem remek hangulata egyesül.

Az ingatlan maga tágas és napfényben úszik a nagy ablakoknak köszönhetően, melyeket kovácsoltvas ablakráccsal díszítettek, amely tükrözi a Szabadság híd színeit. Felújított állapota, jól átgondolt kialakítása és elhelyezkedése miatt befektetésnek vagy lakóingatlannak is tökéletes választás. Továbbá kiválóan alkalmas lehet irodának, galériának vagy akár jógateremnek is, hiszen bármilyen célnak megfelelő egyedi hangulatot biztosít a lenyűgöző panoráma.
Az ingatlan elrendezése praktikus és tovább formálható. Három tágas szoba, két fürdőszoba és egy különálló mosdó teszi kényelmessé az itt tartózkodást. A belső hálószobából nyílik egy 11 nm-es "terasz" mely egy osztatlan közös része a háznak de más lakásból nem megközelíthető, így kizárólag innen használható, ez a rész kisebb ráfordítással igazán praktikusan kihasználható.

Egyes fotókon virtuális berendezés látható, de a lakás jelenleg csak részben bútorozott és gépesített.

Közös költség: 23.000FT
Valós méret:91nm
Hivatalos méret 87nm
Belmagasság:3.6m

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy részese lehessen ennek a lenyűgöző környezetnek és az itt rejlő potenciálnak. Vegye fel velem a kapcsolatot és ismerje meg közelebbről ezt a páratlan lakást!

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

3

Méret

91nm

Állapot

Lakás

Lokáció

1056 Budapest, Molnár utca 53.

bottom of page