Napfényes, nagypolgári szerelemlakás saját télikerttel

1111 Budapest Budafoki út 57.

Eladó

119,9M

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18

Ingatlan leírása

Eladó egy 138nm-es, napfényes, 3 erkélyes sarki lakás Buda szívében egy rendezett épület második emeletén.
Az ingatlan tökéletes fekvésének (DNY) köszönhetően szinte egész nap árad a napfény a szobákba, továbbá kiváló elosztása sok lehetőséget biztosít leendő tulajdonosának, hiszen a belső falak mozgatásának lehetőségével könnyedén megvalósítható egy nagyterekkel rendelkező, egyedi hangulatú álomlakás bel-budai miliőben.
Az alaprajz tökéletes, jelenlegi elosztása is praktikus, akár több lakás is kialakítható, de sokoldalúságának köszönhetően többféle funkciót is megálmodhatunk ide. Jóga terem, művészeti kiállításoknak helyet adó műterem, elegáns ügyvédi vagy tervezői iroda, fogorvosi vagy nőgyógyászati rendelő, szépítészeti beavatkozásoknak helyet adó szalon vagy akár lakásétterem. Tehát a lakás funkción túl, itt bármilyen vállalkozás jövedelmező lehet, mivel a kiváló közlekedésnek köszönhetően, az ügyfelek, illetve vendégek könnyedén eljutnak a címre.
A fotók megmutatják a jelenlegi állapotot és kialakítást, viszont a lakás rendkívül pozitív egyedi hangulata személyes megtekintéskor érezhető igazán.
Ahogy belépünk az ingatlanba egy kis előtérrel találkozunk. Az előtérből az étkező, kamra, konyha és mosdó nyílik, ez a belső udvarra néző része a lakásnak. Az étkezőbe tovább haladva tudjuk megközelíteni a fürdőszobát, nappalit és az egyik erkélyes hálószóbát. Az erkéllyel ellátott szobát könnyen összekapcsolhatjuk a dolgozó szobával, melynek hatalmas terének köszönhetően úgy érezhetjük magunkat, mintha egy tánctéren lennénk. Majd a nappaliba lépve láthatjuk meg a napsütötte, csodás télikertünket és itt még nincs vége, hiszen a nappaliból nyílik még egy hálószoba, amihez szintén tartozik egy erkély.
A lakás költségei kedvezőek. Az internetet és a TV csatornákat a VODAFONE szolgáltatja. Közös költsége 32.500FT, A fűtés szabályozható távhő rendszerről működik. 11 db fűtőtest biztosítja a nagy alapterületű lakás kellemes hőérzetét akár a téli hidegben is. Ennek költsége átlagosan 31.000FT. Minden más közüzemi szolgáltatás egyedi mérővel bír.
A környéken a parkolás az utcán fizetős, de helyi lakosként ingyenes egy autóig, ezen túl a közelben lévő mélygarázsban is bérlehető parkolóhely.

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

3,5

Méret

138nm

Állapot

Felújítandó

Lokáció

1111 Budapest Budafoki út 57.