top of page

Napfényes, jó állapotú lakás eladó a XVII.kerületben.

1173 Budapest Ferihegyi út 84.

Eladó

44.9 M HUF

Ingatlan leírása

Eladásra kínálunk a 17. kerületben egy jó állapotú egyedi adottságokkal rendelkező napfényes, 1 plusz két félszobás, 58 nm-es, remek alaprajzzal rendelkező lakást, mely egyedi, külön bejárattal rendelkezik, így akár irodának, rendelőnek, üzletnek is egyaránt alkalmas. (Egyedi azáltal, hogy a ház 70 lakásából ez az egyetlen, amely ilyen speciális paraméterekkel rendelkezik, alapterület, fekvés és bejárat tekintetében.)

A 10 emeletes, csúsztatott zsalus megoldással épült lakóház panelprogramban vett részt korábban, így a szigetelése kiváló. Fűtése saját házközpontú kazán rendszer, egyedi fogyasztásméréssel. Parkolás az épület előtt, az ablak alatt, díjmentesen lehetséges.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, néhány perces séta távolságra található szinte minden, ami akár egy család számára szükséges lehet: gimnázium, iskola, óvodák, bölcsödék, játszóterek, egészségház, orvosi rendelők, orvosi ügyelet, gyógyszertárak, számos szuper- és hipermarket, két nagy piac: egy élelmiszer és egy bolhabörze.
Az aktív életet kedvelők számára is ideális a környék: hiszen a közelben található egy újonnan épült sport- és rendezvény központ, több fitness terem, több kilométeres futó- és kerékpárpálya a patak partján, erdős-ligetes rész, illetve a közelben található a Naplás-tó is, amely segíti az itt lakók egészségének a fejlődését.
Számos kutyafuttató rész is található
Ez egy igazi kertvárosi rész, távol a város zajától, de mégis elérhető távolságban a központtól. Könnyen eljuthatunk a város több pontjára, mivel kiváló tömegközlekedési lehetőségek nyújtanak kényelmet, számos autóbuszjárat visz el közvetlenül pl. az Örs vezér térre, illetve Kőbánya-Kispestre és közvetlen vonat is rendelkezésre áll, amely a Keleti pályaudvarra szállítja néhány percen belül az utasokat.

Az ingatlan belülről néhány éve lett részlegesen kifestve. A belmagasság 2.7 m. A szobák elhelyezkedése rendkívül praktikus, a konyha óriási ablakának és a DK tájolásnak köszönhetően szinte egész nap napsütötte. A nappali és a hálószobák pedig teljes falszélességű, hőszigetelt, műanyag ablakkal ellátottak, és DNY-i tájolásúak. A kiváló falszigetelés, és műanyag nyílászárók nyáron hűvös, télen meleg érzetet nyújtanak az egész lakásban.
A bútorok igény szerint megegyezés tárgyát képezhetik.

Az ingatlan 1/1 tulajdonú, teher- és permentes.

A vételár euróban is fizethető.

Fenntartási költségei kedvezőek.
Közös költsége: 11850FT
Fűtés: nyáron 0 Ft, téli időszakban 10 ezer Ft/hó (egyéni fogyasztás szerint)
Áram: 7000 Ft/hó (egyéni fogyasztás szerint)
A lakásban Telekom optikai internet- és TV szolgáltatás van.

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

1+2 fél

Méret

58nm

Állapot

Jó állapot

Lokáció

1173 Budapest Ferihegyi út 84.

bottom of page