top of page

Kiadó Irodahelyiség irodaházban

1131 Budapest Rokolya utca 1-13.

Kiadó

2200 EUR

Ingatlan leírása

Üdvözöljük a Rokolya utca 1-13-ban, ahol egy kivételes irodaterület várja Önt. Ez a modern és jól karbantartott iroda tökéletes választás azoknak a vállalkozásoknak, akik prémium helyszínt keresnek, kombinálva funkcionális és kényelmes munkaterekkel.

A 175 négyzetméteres irodaterület bőséges helyet nyújt a szakmai igényeinek. Az irodán belül három különálló helyiség található, amelyek biztosítják a magánélet és a változatos munkakörnyezet lehetőségét. A nagy ablakok természetes fényben fürösztik a belső teret, világos és invitáló légkört teremtve, amely fokozza a termelékenységet és a munkavállalók jóllétét.

Az épületben kiemelt biztonsági intézkedések vannak, így biztonságos és védett munkakörnyezetet biztosít. Kényelmes parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy Ön és csapata könnyedén hozzáférhessen. Az épületben jól felszerelt étkező található, ami kényelmes étkezési lehetőséget nyújt, hogy könnyedén be lehessen szerezni egy gyors ebédet vagy étkezést anélkül, hogy el kellene hagyni az épületet.

Most beszéljünk a helyszínről. Budapest pezsgő 13. kerületében megtalálható ez az irodaterület, amely ideális környezetet biztosít vállalkozásának. A kerület a családbarát hangulatáról ismert, amely barátságos és kényelmes környezetet nyújt a munkavállalók és ügyfelek számára egyaránt.

Az irodaterület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető a 105 busz segítségével, amely 10 perc alatt elviszi Önt a belvárosba. Ez lehetővé teszi, hogy kihasználja Budapest összes kínálta lehetőséget, legyen szó kulturális látnivalókról vagy a pezsgő üzleti életről. Legyen szó a város híres éttermeinek és kávézóinak felfedezéséről vagy termékeny üzleti megbeszélések folytatásáról, minden kéznél van.

Ezen felül a 13. kerület maga is számos kényelmi szolgáltatást kínál, amelyek kielégítik mindennapi szükségleteit. A helyi kisboltoktól a bájos üzleteken, kávézókon és éttermeken át mindent megtalál, amire zavartalan munkanapja során szüksége lehet. A kerület családbarát jellege és biztonságos környezete ideális helyszínt kínál azoknak a szakembereknek, akik egy kiegyensúlyozott munka-magánélet élményre vágynak.

Ne hagyja ki az lehetőséget, hogy megszerezze ezt a kivételes irodaterületet sajátjának. A funkcionális elrendezésével, modern funkcióival és a barátságos 13. kerületbe történő stratégiai elhelyezkedésével ideális alapot biztosít vállalkozása sikeréhez. Időpontot kérjen ma egy látogatáshoz, és első kézből tapasztalja meg a Rokolya utca 1-13-ban rejlő végtelen lehetőségeket.

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

3

Méret

175nm

Állapot

Jó állapotú

Lokáció

1131 Budapest Rokolya utca 1-13.

bottom of page