top of page

Különleges erkélyes ingatlan eladó a Feneketlen tóra és Sashegyre néző csodás panorámával

1114 Budapest Kosztolány Dezső tér 12.

Eladva

109M

Ingatlan leírása

A lakás egy, a neves építész, Dömötör Sándor tervei alapján 1901-ben épült műemlék házban található. A homlokzat és a lépcsőház is kifogástalan állapotban van, sőt, még egy belső kert is tartozik az épülethez. Az eredetileg három emeletes házat 1964-ben bővítették egy további emelettel. A bejárat impozáns, a kovácsoltvas kapu és az épület stílusa még mindig lenyűgöző, köszönhetően annak is, hogy a ház lakóközössége nagy odafigyeléssel van az épület állapota iránt.

Az eladásra kínált lakás az első emeleten helyezkedik el, melyhez zárt lépcsőház vezet.
Az ingatlanban minden helyiség tágas és világos. A négyből három szoba gyönyörű kilátással rendelkezik a Feneketlen-tóra, egy pedig csendes belső udvarra néz, így ez kiválóan alkalmas akár hálószobának vagy dolgozónak. A modern berendezésekkel felszerelt, nagy ablakos és kifejezetten világos és tágas konyha két bejárattal is rendelkezik, ami igen praktikussá teszi ezt a teret, továbbá egy ablakkal ellátott, így könnyedén szellőztethető kamra és egy ebédlő sarok egészíti ki ezt a helyiséget. A fürdőszoba kádas, modern világítással, mosdóval és mosogatógéppel van felszerelve. Ezen kívül a lakáshoz egy pincében található tároló is tartozik.

Az ingatlan műszaki és esztétikai felújításon is átesett, így a lakás azonnal költözhető állapotban van. A modern nyílászárók és dupla rétegű ablakok biztosítják a lakás kiváló energiaháztartását.
A kellemes hőérzetről egy új kondenzációs kazán gondoskodik, mely megfelel a legújabb szabályozásoknak, illetve a nyári melegben légkondi biztosítja a kellemes hőérzetet.
A lakás rezsije alacsony, minden egyedi mérőórával rendelkezik, és a közös költség is kedvező, havonta 10.000FT.

A kiépített 24 órás videós biztonsági rendszer garantálja az itt lakók nyugalmát és biztonságát.

Ez az ingatlan nemcsak otthonnak, hanem befektetésnek is kiváló választűs. A környéken ritkán van ilyen remek adottságokkal rendelkező eladó lakás, ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

4

Méret

100nm

Állapot

Lakás

Lokáció

1114 Budapest Kosztolány Dezső tér 12.

bottom of page