Havas utcában felújított lakás eladó

1056 Budapest Havas utca 4.

Eladó

109.9M HUF

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

Ingatlan leírása

Frissen és ízlésesen felújított, napfényes, kétszobás lakás eladó a Havas utcában a Váci utcától és a Duna parttól néhány lépésre. Az ingatlant a kifinomult stílusa és a prémium lokáció teszi igazán értékálló befektetéssé.

A lakás felújítása most fejeződött be, melynek során kicserélték a teljes víz és villanyvezeték hálózatot. A helyiségek új burkolatot, a falak friss, fiatalos színt, illetve tapétát kaptak. A fűtésről elektromos panelek, a melegvízről pedig bojler gondoskodik. A beépített bútorok az ár részét képezik.

Belmagasság: 4 m
A lakás rezsije nagyon kedvező. Minden egyedi mérésű.

A bejárati ajtón belépve egy hangulatos előszobába jutunk melyből balra nyílik a zuhanyzós fürdőszoba. Egyenesen tovább haladva az amerikai konyhás nappaliba találjuk magunkat, melyet a három nagy utcai ablak tesz napfényessé és elegánssá. Innen nyílik a szintén utcai kilátású hálószoba, ahol helyet kapott egy csodás beépített szekrény, amely minden igényt kielégít. A bútorokat és az enteriőrt lakberendező álmodta meg, melynek köszönhetően a lakás hangulata egyedi.

A társasház csendes, folyamatosan karbantartott. Az épületben lift nincs.

A lokációja páratlan, hiszen a környék az egyik leghíresebb rész a belvároson belül. Nagyon szeretik a külföldiek, az itt vásárolt ingatlanok árára folyamatos értékemelkedés a jellemző. Minden megtalálható a közvetlen szomszédságban.

Hangulatos kávézók, pékségek és éttermek a gasztronómia kedvelőinek, közel a Váci utca, a Duna part, a Vásárcsarnok.

Várjuk megkeresését!
RE/MAX Professionals csapata

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

2

Méret

74nm

Állapot

Felújított

Lokáció

1056 Budapest Havas utca 4.