top of page

Exkluzív kiadó iroda a város szívében

1085 Budapest Salétrom utca 4.

Kiadó

18,5EUR/nm

Ingatlan leírása

Egy exkluzív kiadó irodát kínálunk a város szívében, ahol a fenntarthatóság és a funkcionalitás kéz a kézben jár.

Ez a több díjat nyert, 2020-ban átadott épület egy igazi gyöngyszem a város szívében. Az 8 szintes épület minimalizált ökológiai lábnyommal üzemel, tökéletesen illeszkedve a környezetvédelem és a modern design elveihez.
Az irodák és hibrid munkaterületek különféle méretben és kialakításban állnak rendelkezésre, lehetőséget biztosítva minden vállalkozásnak és szervezetnek megtalálni az ideális térkialakítást. A saját mélygarázs megkönnyíti az autós közlekedést, míg a tetőteraszra nyíló penthouse iroda és a kertkapcsolatos földszinti egység exkluzív lehetőséget kínál a tulajdonosoknak.
Az ingatlan különlegessége, hogy a földszinti egység többfunkciós teret kínál, melyet a cég dolgozói közösségi térként, rendezvénytérként, kantinként, kávézóként vagy kiállítótérként is használhatnak. Emellett egyes irodaterek akár apartmannak vagy privát orvosi rendelőnek is kialakíthatóak, biztosítva a rugalmasságot és az egyediséget.
Minden irodaegységhez tartozik terasz vagy loggia, ahol a dolgozók pihenhetnek és inspirálódhatnak a friss levegőn.
Az ingatlanhoz közvetlenül kapcsolódik egy design díjas loft épületrész, amely további lehetőségeket kínál a kreatív tervezés és a stílus szerelmeseinek.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

Méret

654nm

Állapot

Irodaház

Lokáció

1085 Budapest Salétrom utca 4.

bottom of page