top of page

Elbűvölő hangulatú, ízlésesen felújított lakás eladó

1126 Budapest Márvány utca 31.

Eladó

99.9M

Ingatlan leírása

Elbűvölő hangulatú, ízlésesen felújított, napfényes, erkélyes, 3,5 szobás lakás eladó a Márvány utcában.

Ez a lenyűgöző otthon 2016-ban egy átfogó felújításon esett át, ahol minden részletre kiterjedően megújult. Felújították a teljes víz és villanyvezeték hálózatot, a helyiségek új burkolatot, a falak friss, fiatalos színt, illetve tapétát kaptak. A fűtésről elektromos panelek, a melegvízről pedig bojler gondoskodik. A beépített bútorok az ár részét képezik. Egyedi dizájn, napfény színes tapéták, magas minőségű anyagok, három rétegű nyílászárók, légkondicionáló, elektromos fűtés, víztisztító rendszer és egyedi hangulat vár rád.

A bejárati ajtón belépve egy hangulatos előszobába/szalonba jutunk melyből balra nyílik a kamra, mellette egy wc és fürdőszoba. Jobbra tekintve pedig egy dolgozó/gardrób. Egyenesen tovább haladva az amerikai konyhás nappaliba találjuk magunkat, melyet a két nagy DNY-i tájolású utcai ablak, illetve erkély tesz napfényessé és elegánssá. Nappaliból nyílik további két hálószoba.

A ház eredetileg 1892-ben épült, ám folyamatosan karbantartották és gondozták. Néhány éven belül a homlokzat felújítás is tervezett, hogy az épület továbbra is megőrizze varázsát és impozáns megjelenését.

Az ilyen prémium lokációban vásárolt ingatlanok árára folyamatos értékemelkedés a jellemző. Minden megtalálható a közvetlen szomszédságban, hangulatos kávézók, pékségek és éttermek, virágbolt, gyógyszertár, élelmiszer bolt. A közlekedése is kiváló.
A lakás rendelkezik rövid távú bérbeadásra vonatkozó engedéllyel, így akár befektetési céllal is tökéletes választás lehet!

Várjuk megkeresését!
RE/MAX Professionals csapata

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

3,5

Méret

75nm

Állapot

Felújított

Lokáció

1126 Budapest Márvány utca 31.

bottom of page