Eladó Szentendrén egy fiatalos, erkélyes lakás csodás panorámával a városra

2000 Szentendre, Hamvas Béla utca 4.

Eladó

39.9M HUF

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18

Ingatlan leírása

Eladó Szentendrén egy napfényben úszó, fiatalos, erkélyes lakás csodás panorámával a városra.

A társasház 2019-ben részt vett az Otthon Melege Programban, amelynek keretében a ház külső hőszigetelést és új vakolást kapott, a lakásban korszerű, többrétegű műanyag ablakok kerültek beépítésre és a fűtés is egyedileg mérhető. A lakás rezsije kedvező, közösköltsége 4100Ft. A fűtés és melegvíz havi szinten télen kb. 15.000Ft, nyáron pedig 10.000Ft. Víz kb. 4000.FT, áram szintén 4000FT. Jelenleg UPC szolgáltatja az internetet. 2015-ben az ingatlan részleges felújításon esett át. (festés parkettázás, konyhabútor felújítás, redőnycsere)

A 41nm-es lakás az épület 4.emeletén található, melyet egy belső lépcsőházból közelíthetünk meg. Belépve az előszobába érünk, innen nyílik az erkélyes napfényes hálószoba, amely tökéletes helyszínt biztosít az új tulajdonosnak, hogy elvonuljon egy nehéz munkanap után feltöltődni. Az előszobából balra eltekintve látjuk a fürdőszobát és onnan tovább haladva pedig az étkezős konyát, mely nagy ablakainak köszönhetően szintén kifejezetten világos.

A lakás nagyszerű lehetőség befektetőknek részére bérbeadásra vagy fiataloknak kezdő lakásként. A lakás jelenleg is bérbe van adva.

A parkolás ingyenes, nagyon egyszerű a környéken. Remekül megközelíthető akár tömegközlekedéssel is, a buszmegálló pár percre található, innen a H5-ös HÉV állomás 10 perc alatt elérhető. Közelben bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő is megtalálható!

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

1

Méret

41nm

Állapot

Jó állapot

Lokáció

2000 Szentendre, Hamvas Béla utca 4.