Eladó lakás az Opera mellett

1065 Budapest Hajós utca 13-15.

Eladó

184.500EUR

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/29

Ingatlan leírása


Az épület varázslatos. A négyemeletes lakóház Jahn József tervei alapján épült 1898-ban. Az udvarba lépve biztosan mondhatom, hogy elámulva érezzük magunkat, részben az épület méretétől, másrészt a Jahn által előszeretettel, az összes általam látott bérházában alkalmazott lodzsás folyosótól, itt gazdagon díszített oszlopokkal és kőbábos korláttal, amit bal oldalt egy függőfolyosón lehet megközelíteni. Olyan érzés mintha egy csodás palota folyosóin sétálnánk.

Állapotát tekintve belül a lakás frissen felújított. A nyílászárók eredetiek, fából készültek. A lakás melegéről cirkófűtés gondoskodik.
A lakásba belépve az előszobába jutunk, ahonnan nyílik egy WC és a konyha. Jobb kéz felé haladva elérünk a szobába, amelynek ablakai az udvarra néznek, nagy belmagasságnak köszönhetően a szoba egy részét galériával bővítették ki. A szoba végéből nyílik a fürdőszoba.

Sétatávolságra található minden, amit a patinás pesti belváros nyújthat a mindennapi élethez. Kiváló a tömegközlekedés metró: M1, M3, busz: 9, 105, troli: 70, 72, 73, 78.

Az épület egyedisége miatt ez egy igazán értékálló ingatlan.
A házban ritkán van eladó lakás, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
Az ár nem alkuképes.

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

1

Méret

41nm

Állapot

Felújított

Lokáció

1065 Budapest Hajós utca 13-15.