top of page

Eladó ház Balatonföldváron

8623 Balatonföldvár, Vörösmarty Mihály utca 14.

Eladó

137.M HUF

Ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Balatonföldvár családias „madárcsicsergős” részén egy csodás parkosított kertes és saját medencével rendelkező kiváló állapotban lévő ingatlant, amelyet új tulajdonosa, akár vendégházként is üzemeltethet.

Az 1997-ben épült, 140nm-es két szintes teraszos ház, egy 486 nm-es telken helyezkedik el. Az alsó 63nm -es szinten helyezkedik el 3 hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba és egy mosdó. Továbbá a ház egy nyugati fekvésű 28 nm-es fedett terasszal rendelkezik, mely 2015-ben készült el.
A felső szint, amely kb. 63nm már beépítésre került, a falak állnak ezen az emeleten is, jelenleg szerkezetkész állapotban van, 70-75% os készültségű. Ezen a szinten is három különálló helyiséget és egy nagyobb közösségi teret alakítottak ki, ezen túl két vizes blokk található még. A két szint akár teljesen elkülöníthető egymástól, ezzel sok lehetősége nyílik az új tulajdonosnak, hiszen akár két teljesen külön álló apartmanként is hasznosítható az ingatlan, vagy akár több generáció számára is ideális választás.

Az ingatlan fűtése gáz cirkó rendszerről működik. A vízellátás saját 80m mély, ÁNTSZ által bevizsgált ivó vizet adó fúrt kútról biztosított, mely nagy könnyebbséget ad az egész éves locsolás és a medence vízellátása miatt is. Minden közmű saját, egyedi mérőórával rendelkezik.

A telek 486 nm.
A szomszédos telektől használati megosztással lett külön választva ez az ingatlan. A parkolás a telken belül, vagy akár a bejárat előtt megoldott több autó számára is van bőven hely. A kertben helyet kapott még egy épített sütögető és a gyerekek részére pedig egy saját kis játszótér homokozóval.

Ha szereted a természetet, a csendet vagy mindig is szerettél volna egy saját vendégházat egy csodás környezetben, akkor az álmod végre valóra válhat.

Az ingatlan állandó otthonnak és nyaralónak egyaránt kitűnő választás, nagyon szép, csendes helyen bújik meg, az utcáról szinte észrevétlenül. A Balaton-part egy kellemes sétára található. A közelben élelmiszer bolt és más üzlet is könnyedén elérhető.

Amellett, hogy vendégházként üzemelve kimagasló hozamot érhetünk el a nyári hónapokban, a balatoni ingatlanok rendkívül értékálló befeketetésnek számítanak, így egy ennek a háznak a megvételével a jövőjét alapozhatja meg az új tulajdonos.

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

8

Méret

140nm

Állapot

Jó állapot

Lokáció

8623 Balatonföldvár, Vörösmarty Mihály utca 14.

bottom of page