Dunakeszin, napfényes, teraszos, 4 szobás családi álomotthon eladó a Lehár Ferenc utcában

2120 Dunakeszi, Lehár Ferenc utca 29.

Eladó

120M

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/19

Ingatlan leírása

Napfényes, teraszos, 4 szobás családi álomotthon eladó a Lehár Ferenc utcában, hangulatos kerttel, kitűnő elosztással és saját fatüzeléses kandallóval és fűtött garázzsal.

A 2008-ben épült, riasztóval felszerelt két szintes, légkondicionált ház minden évszakban varázslatos hangulatú.
A nappaliban pedig a feltöltődés garantált, télen remek hangulatot biztosít a kandalló melege, akár filmezéshez vagy társasjátékozáshoz. De a jó időt is kitudjuk használni, hiszen az étkezőből nyíló teraszra kilépve úgy érezhetjük magunkat mintha a saját kis privát szigetünkre érkeznénk. A kert kertészek által lett gondosan kialakítva, rengeteg csodaszép virág, fa, bokor került beültetésre az elmúlt években, hogy a ház lakói örömüket leljék a látványban. A növények öntözése automata öntözőrendszerrel megoldott, a kert sarkában komposztáló, továbbá gyerekeknek kerti hinta is található. A teraszon helyet kapott egy grillező, ahol a család frissen sült finomságai könnyen elkészíthetőek a szabadban. Ikerház jellege a buja növényzetnek köszönhetően aligha észrevehető a mindennapokban, ennek ellenére a szomszédok kedvesek, kisvárosi összetartó hangulat jellemzi az egész utcát.
Ahogy belépünk a bejáratiajtón balra találhatjuk a garázst, mellette pedig egy vendég mosdót láthatunk. Előre haladva pedig a szemünk elé tárul egy napfényben úszó hatalmas nappali étkezővel és egy tágas, gépesített konyha, amely kedvenc helyszíne lesz a főzés szerelmeseinek.
Az emeleten 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba és egy tárolásra alkalmas padlástér is megközelíthető. A lépcső mellett rögtön jobbra a hálószobát, balra jelenlegi állapota szerint egy gyerekszobát találhatunk szemben pedig egy dolgozószobát erkéllyel.
Az ingatlan könnyen megközelíthető, és a fűtött garázsnak, kocsibeállónak köszönhetően több autó tárolására is alkalmas, de mosókonyhaként is remekül funkciónál.
A környék biztonságos, családias.
A ház szigetelésének köszönhetően a havi rezsi nagyon kedvező, itt nem kell attól tartani, hogy megugranak a havi költségek.
Gáz: 13.500HUF
Víz csatorna: 15.000HUF
Áram: 12.000HUF

Amennyiben megtetszett Önnek a leírás jöjjön el és győződjön meg róla, hogy ez egy igazi otthon, ahova jó hazatérni!

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

4

Méret

120nm

Állapot

Jó állapot

Lokáció

2120 Dunakeszi, Lehár Ferenc utca 29.