top of page

Csodálatos otthon eladó

1148 Budapest Xantus utca 17.

Eladó

239.9M HUF

Ingatlan leírása

KIVÉTELES CSALÁDI HÁZ ELADÓ ZUGLÓ KÖZKEDVELT KERTVÁROSI RÉSZÉN!

Csodálatos otthon eladó Budapest zöldövezeti kertvárosában, a Vitéz telepen. Ha szeretnél egy olyan otthont, ahol a városi nyüzsgés és a családi élet harmóniában élnek, akkor ez az ingatlan rád és családodra vár!

A ház egy csendes, nyugodt kis utcában helyezkedik el, közel a belvároshoz, de mégis távolabb a városi forgatagtól, így garantáltan megtalálhatod a békét, ahova jó érzés hazajönni. Az ingatlanhoz egy privát, gyönyörűen ápolt kert tartozik, amely körbekerített, így teljes biztonságban élvezheted a szabadtéri élet minden örömét. Ideális terület az esti grillezésekhez, kerti partikhoz, vagy csak egyszerűen a pihenéshez. Az öntöző rendszer gondoskodik a kert pompás növényeinek rendszeres locsolásáról, így mindig zöldellő és gyönyörű környezetet élvezhet.
A környék kifejezetten családbarát, rengeteg zöld parkkal és játszótérrel a közelben. Gyerekekkel való életre tervezve, ahol szabadon fedezhetik fel a környék csodáit. (500 méteren belül két álalános iskola, német óvoda, orvosi rendelő, állatorvos, teniszpálya, bevásárlóközpont IKEA) A belváros könnyen elérhető tömegközlekedéssel vagy autóval is. Az elhelyezkedésének köszönhetően mind a városi, mind a vidéki élet előnyeit élvezheted.

Eredetileg a ház 1938-ben épült, tulajdonosai 1985-ben elhatározták, hogy egy korszerű, exkluzív otthont hoznak létre így a házat szinte teljesen lebontották, alápincézték és szinte egy teljesen új házat építettek az alapokra. 2010-ben ismételeten felújították és egy lenyűgöző otthont alakítottak ki, melyet modern kényelemmel láttak el. A kiválóan felújított ház, 12 cm vastag szigeteléssel rendelkezik ennek köszönhetően DD energetikai besorolást ért el, és rendkívül kedvező havi rezsivel bír. Az ingatlan jelenleg ragyog és azonnal beköltözhető állapotban van. A házat akkor a legújabb technológiákkal és a legkiválóbb anyagokkal látták el, hogy a lakók kényelme minden szempontból adott legyen. Az ingatlan több kényelmi funkcióval rendelkezik melyek megkönnyítik a mindennapi életet. Az automata kapuval ellátott autóbeálló gondoskodik a parkolásáról, és a kényelmes belépésről a ház területére. A riasztórendszer a biztonságos érzést nyújtja otthonában, és garantálja a nyugodt éjszakákat. Természetesen légkondicionáló rendszer is ki lett építve (4db hűtő-fűtő klíma), ami ideális hőmérsékletet biztosít a forró nyári napokon is, télen pedig a padlófűtés melegét élvezhetjük. Ezen kívül víztisztító rendszer garantálja a legtisztább és legízletesebb ivóvizet. Az alsó szinten mosókonyha lett kialakítva, hogy a háztartási feladatok is gördülékenyen menjenek és nem utolsó sorban az ingatlan szaunával is rendelkezik, ahol kikapcsolódhat és feltöltődhet a mindennapok után.

A tulajdoni lap tehermentes, így minden akadály nélkül átadható megállapodás esetén 60-90 napon belül birtokba vehető. Az ingatlan kényelme, felszereltsége, átgondolt tervezése és a családbarát környék garantáltan le fogja nyűgözi.

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

5

Méret

216nm

Állapot

Felújított

Lokáció

1148 Budapest Xantus utca 17.

bottom of page