BEFEKTETŐK ÉS NYUGALOMRA VÁGYÓK FIGYELEM!

8482 Doba, Liliom vendégház

Eladó

25M HUF

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/37

Ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy PANORÁMÁS, felújított vendégházként üzemelő ingatlant, csodás kerttel és szőlővel a Nagy-Somlói Borvidék legkedveltebb részén, Dobán.
A 35nm-es felújított „mézeskalács” házikó, egy 1402 nm-es körbekerített, könnyen megközelíthető telken helyezkedik el. Nem kell aggódnunk, hiszen az autónkat is biztonságosan le tudjuk tenni az udvaron található beállóban, vagy akár a ház előtt is lehetséges a parkolás akár több jármű számára is.

A vendégház egyik legkedvesebb része a terasz, ahonnan egy, a házzal egy idős liliomfa árnyékában fogyaszthatjuk el a reggeli kávénkat, rálátással a Somlói várra.
Ahogy belépünk egy praktikusan kialakított és jól felszerelt, világos konyhát találunk, innen nyílik a fürdő, a konyhából jobb kéz felé haladva pedig az utcai szoba, mely akár 5 ember elszállásolására is kiválóan megfelel. Az ingatlan teljesen berendezett és korszerűsített. A teljeskörű felújítás 2021-ben valósult meg, a fűtést-hűtést légkondicionáló és elektromos rendszer biztosítja. További lehetőségeket tartogat a ház alatt lévő pince, ami jelenleg egy kihasználatlan területe az ingatlannak. Tárolóként, vagy akár további lakrészként is hasznosítható.

A telek 700 nm-es része, bekerítésre került, mely megadja nekünk a kellő nyugalmat és biztonságérzetet. Különböző színes virágok, bokrok és más növények színesítik a kertünk csodás látképét, ezen kívül saját alma, barack, körte, füge, mandulafák és természetesen szőlő terméseit fogyaszthatjuk egész évben.

Ha szereted a természetet, a csendet vagy mindig is szerettél volna egy saját vendégházat egy csodás környezetben, akkor az álmod végre valóra válhat.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg!

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

1

Méret

35nm

Állapot

Felújított

Lokáció

8482 Doba, Liliom vendégház