top of page

4 lakásos társasházban igényes, új építésű lakások leköthetőek

2040 Budapest József Attila út

Eladó

104M

Ingatlan leírása

4 lakásos társasházban igényes, új építésű lakások leköthetőek, kiváló elhelyezkedéssel Budaörs központjában, saját felszíni beállóval és saját kertrésszel/tetőterasszal, e mellett csodás panorámával a budaörsi hegyekre.

A kivitelezésben magasan képzett szakemberekkel dolgozunk. Referenciamunkáink az igényességet és precizitást tükrözik.

Az épület falait Leier 30-as tégla felhasználásával építjük fel, emellett 3 rétegű külső nyílászárók kerülnek beépítésre. A szigetelés a kor elvárásainak maximálisan megfelelő 12-cm es grafitos hőszigetelés. A szobák burkolata laminált parketta, a többi helyiség járólappal burkolt. A mennyezet és padló fűtését/hűtését pedig a kor követelményeinek megfelelő hőszivattyú biztosítja. A válaszfalak módosítására van lehetőség. Az ár kulcsrakész (választható hidegburkolatok, laminált parketta, szaniterek, a nyílászárókon manuális redőny az árban)

Lakások paraméterei:
A lakás: 80 nm + 19nm terasz kertkapcsolattal
B lakás: 132 nm + 29 nm erkély és terasz kertkapcsolattal (kétszintes)
C lakás: 81 nm + 7 nm erkély
D lakás: 101 nm + 51 nm tetőterasz

A felszíni beállók felárért elektromos autó töltési lehetőséggel is kérhetőek.
Két lakás saját kertrésszel rendelkezik, mely csendes és nyugodt lakókörnyezetet teremthet a kisgyermekes családok számára. A másik két lakásnak pedig tetőterasza/erkélye van, így akár fiataloknak, kis családosoknak és befektetési céllal vásárlóknak egyaránt ideális választás.
Lokációja kiváló. Budapest felől érkezve Budaörs központi részén található. Néhány perces távolságra található szinte minden, ami akár egy család számára szükséges lehet. Mindezek mellett a telek ideális távolságra helyezkedik el az M1/M7-es autópályától.

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

3

Méret

89nm

Állapot

Új építésű

Lokáció

2040 Budapest József Attila út

bottom of page