top of page

Új év új ingatlanbefektetés

1051, Budapest Harmincad utca 4.

Eladó

220.000 EUR

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/22

Ingatlan leírása

Új év, új ingatlanbefektetés! Legyen Öné ez a kivételes lehetőségeket rejtő, Vörösmarty térre néző értékálló ingatlan a Harmincad utcában!

Eladásra kínálunk az V. kerület szívében, egy 72 nm-es, 1. emeleti, 2 szobás, 3.8m belmagasságú, világos, utcai kilátású lakást.

A Brit Nagykövetség régi épületének közvetlen szomszédságában áll a Koller-ház. 1838-ban épült, klasszicista stílusban. Elhelyezkedésének köszönhetően sok fény éri a ház lakásait, a 19. században ezért fotós műtermeket alakítottak ki néhány lakásból. Koller Károly, az Európa szerte elismert fotós is itt alkotott. Ez jól mutatja a ház egyik legnagyobb előnyét, központi, ám mégis nyugodt, csendes elhelyezkedése mellett. Az épület csupán pár lépésre található a Vörösmarty tértől és a Váci utcától, ahol éttermek, kávézók és üzletek sokasága várja az itt lakókat.

A lakás alaprajza jelenleg is kiváló és ezen felül remekül alakítható. Belépve egy hallba jutunk, innen jobbra nyílik egy közel 28nm-es szoba, balra tovább haladva pedig a konyha-tároló található, melyet akár felújításkor egy 3.szobának is át lehet alakítani, ez esetben a nagyszobából amerikai konyhás nappali álmodható meg, melyből nyílik még egy háló. A hallból tovább haladva egyenesen a fürdő és mellette a toalett helyezkedik el.

Megközelítése kiváló a lokációnak köszönthetően! A külföldiek által legismertebb környék számos lehetőséget kínál kikapcsolódásra, kulturális eseményekre, bevásárlásra.
A lakás nagyszerű lehetőség BEFEKTETŐKNEK, elhelyezkedése miatt ideális kiadásra, felújítást követően akár 1000-1200 Euro/hó áron, rövidebb - hosszabb távra, valamint ügyvédi irodának vagy rendelőnek.

A lakás tehermentes, így akár a teljes vetelár megfizetését követően rövid időn belül birtokbavehető.
A vételár megfizetése euróban értendő.

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

2

Méret

72nm

Állapot

Közepes állapot

Lokáció

1051, Budapest Harmincad utca 4.

bottom of page