top of page

Új építésű lakás a belvárosban

1063 Budapest Szív utca 48/B

Eladó

218.46M HUF

Ingatlan leírása

ELSŐNEK lenni mindig jó
»« Kivételes lehetőség »«
Legyen Ön az első lakója a belváros szívében található, igazi zöld oázisra emlékeztető Green Heart apartmanháznak!
Eladásra kínálunk az Andrássy út közelében, a Szív utcában, egy 6. emeleti, 91,29 nm hasznos alapterületű, igazán kényelmes méretű amerikai konyhás nappali + 3 tágas hálószobás, duplakomfortos lakást, zuhanyzós és kádas fürdőszobával.Az ingatlanhoz tartozik egy 12,46 nm terasz és 4 nm erkély. A burkolatok és a lakás végső kinézete az új tulajdonos saját elképzeléseit és igényeit várja. Az épületben liftes mélygarázs és külön kerékpár tároló található, ami tovább növeli a belvárosi kényelmet.
Műszaki felszereltséget illetően kiemelten odafigyeltek a kivitelezők, akik már nemzetközi terepen több sikert tudhatnak magukénak, hogy a legmagasabb minőség mellett a környezettudatosság is helyet kapjon. Többek között minden lakást egyedi mérőórával ellátott hőszivattyús mennyezeti hűtést-fűtéssel látták el.
Kitűnő lokációjának köszönhetően sétatávolságra található Budapest pezsgő belvárosa, ahol rengeteg étterem, park, játszótér és kikapcsolódási lehetőség várja az itt lakókat. Kifejezetten ajánljuk fiatal összeköltöző pároknak, illetve kisgyermekes családoknak is, akik vágynak egy kis oázisra a belváros közepén.
Támogató csapatunk készséggel várja érdeklődését, segítünk kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő apartmant.

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

4

Méret

91nm

Állapot

Új építésű

Lokáció

1063 Budapest Szív utca 48/B

bottom of page