top of page

Örökpanorámás, új építésű, japán stílusú családi ház eladó Pomázon

2013 Pomáz Birs utca 15.

Eladó

158M

Ingatlan leírása

Jövőbemutató érték teremtése: trendi otthon, modern műszaki tartalommal!

Alkalmi áron elérhető ez a környezetébe finoman illeszkedő, 160 m2 hasznos alapterületű és összesen 45 m2 lenyűgöző panorámás erkéllyel rendelkező luxus ingatlan, letisztult formavilággal.
A ház minimalista japán stílusa tiszteletben tartja a környezetét és megtesz mindent, ami lehetséges, hogy a természet része legyen a lehető legkisebb hatással.

A gépészeti rendszerek tervezésekor a fő szempontok az energiatakarékosság és a környezeti terhelés minimalizálása volt, az épület szerkezeti adottságaihoz, a természetvédelmi terület békés környezetéhez és az építtetői igényekhez igazodva.
A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy mind építészeti, mind gépészeti szempontból magas műszaki tartalmú megoldásokkal, az átlagosnál jobb mutatókkal és energetikával készüljön el a ház.
A piacon egyedülálló, ZÖLD sugárzási minősítést biztosító rendszer telepítésével elektromágneses terek elleni komplex otthon-védelmet biztosítunk családjának!
Olyan lakóegységek létrehozása volt a cél, melyek magas színvonalú életmódra adnak lehetőséget, modernek, minden részletükben korszerűek, mindazonáltal időtálló befektetésnek bizonyulnak.

A családi ház a telek északnyugati oldalán lévő magasabb terepszintre épült. A telek megközelítése egy személybejáró és egy gépkocsibehajtóval biztosított. A ház alsó, kert felőli oldala az épület melletti külső lépcsőn is elérhető. A telek északnyugati oldalhatára és az épület között szintén lépcső biztosítja az épület körbejárhatóságát. A ház felső, bejárati szintjén található a nappali, étkező-konyha, valamint a bejárat melletti gardrób és az abból nyíló WC. A felső szinten a nappaliból egy kényelmes erkély nyílik mesés panorámájával. A konyha-étkező tér mellett indul az alsó szintre vezető húzott karú lépcső.
Az alsó szinten három hálószoba, egy szülői és két gyerekszoba került kialakításra, valamint az ezeket kiszolgáló két fürdő és a mosókonyha. A kert, illetve teraszon csábítóan hívogató medence, mindegyik szobából és az azokat összekötő folyosóról is elérhető.

A prémium minőségű műszaki tartalomról és a sugárzásmentesítő épületvédelmi technológiáról hely szűkében szívesen nyújtunk telefonon, E-mail-ben vagy személyesen, minden részletre kiterjedő tájékoztatást!

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

4

Méret

160nm

Állapot

Új építésű

Lokáció

2013 Pomáz Birs utca 15.

bottom of page