ÁLOM AZ ÉLET a Kondorosi lakóparkban

1116 Budapest, Kondorosi út 10/B B.épület, Fsz 9.

Eladó

63.9M HUF

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/16

Ingatlan leírása


RE/MAX Professionals eladásra kínál a Kondorosi lakóparkban egy teljesen felújított, modern, 39nm-es, teraszos, saját kerttel rendelkező, 2 szobás társasházi lakás.

A lakás 2019-ben komplex felújításon esett át, belsőépítész által megálmodott új külsőt kapott, különleges kialakításokkal: új gépesített konyha, járólapok, modern, tágas, zuhanyzós fürdőszoba, egyedi világítás rendszer és elektromos padlófűtés is megvalósításra került. Az ingatlan szúnyoghálóval, redőnnyel és légkondicionálóval felszerelt. A lakás kiváló állapotban van, a bútorzat megegyezés szerint maradhat.

Az ingatlan fűtése házközponti egyedi mérővel (plusz az elektromos padlófűtés), minden közüzemi díj elszámolása egyedei mérőórák alapján történik. A lépcsőház tiszta, rendezett, karbantartott, a lakóközösség összetartó.
A kert és a terasz egy belső zárt park része, ahol nincs gyalogos, se autós közlekedés. A kert 14nm amihez kizárólagos használati jog tartozik. A kert és a terasz együttesen 25nm, és egy gondozott magas sövény választja el a lakópark közös területétől. A kert és a sövény gondozását a lakóparki kertészek végzik.

A lakás rezsije kiváló: 30e Ft

A közelben óvoda, általános és középiskola, orvosi rendelő és posta is megtalálható. Pár perc sétatávolságon belül számtalan bevásárlási lehetőség közül választhatunk, ALDI, SPAR, Lidl, DM, Rossmann, valamint benzinkút is van sétálásnyi távolságra. Az ingatlan tehermentes! A lakást ajánlom egyedülállóknak, fiatal pároknak és befektetésnek egyaránt

Elérhetőségem

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Adottságok

Szobaszám

2

Méret

39nm

Állapot

Felújított

Lokáció

1116 Budapest, Kondorosi út 10/B B.épület, Fsz 9.