top of page

Az Andrássy út Varázsa

Frissítve: 2023. aug. 10.


10 éves álom, 10 éve valóság


10 évvel ezelőtt egy álom járt a fejemben - az Andrássy úton dolgozni és itt élni nap mint nap. Most, 10 év elteltével boldogan osztom meg veletek, hogy ez az álmom valósággá vált!


Érettségi után felköltöztem vidékről Budapestre és elkezdtem megismerni a várost. Fiatal lányként csodálattal néztem az Andrássy út elegáns épületeire és az itt rejlő történelmi múltra és éreztem valami ide hív. A főiskola elvégzése mellett folyamatosan dolgoztam, igyekeztem megteremteni magamnak a biztonságot és minden védőháló nélkül beindítani az életemet, egy olyan életet, ahol a hétköznapokat is lehet élvezni és az apró örömökből folyamatosan lehet töltekezni. Az Andrássy út 4.-ben a hálózat akkori központi irodájában indult a karrierem. Mára már a Operaház szomszédságában, a Hajós utca 7.-ben található a saját ingatlanirodám, saját csapattal, társakkal és sok sok különleges emlékkel. Sosem gondoltam volna hogy vállalkozó leszek,de azt mindig is éreztem hogy Budapest szíve sokáig az életem részre lesz. Köszönhetően a munkámnak, szinte minden épületet felfedeztem a környéken. Szeretem a régi épületek illatát, a nyári melegben is hűs falakat, a nyüzsgő emberek energiáját, a kíváncsi turisták sugárzó arcát. Olyan érzés mintha haza járnék. Még mindig ugyanolyan gyermeki csodálattal bámulom az épületek impozáns homlokzatát. Az itt töltött idő alatt megéltem a város pezsgését, a kávézók hangulatát és mindazt, amit a csodás Andrássy út kínál.


Hálás vagyok, hogy ez a vágyam beteljesült. Ez a hely magával ragad, és az épületek falai között valóban érezni a történelmet és a város szívének dobogását és nem mellesleg, értékálló befektetéseket lehet itt vásárolni.


Nem csak egy álom vált valóra,az itt töltött idő alatt magam is felnőttem és fejlődtem. Ez az útmutatóm, hogy bármely vágy elérhető, ha hittel és kitartással törekszünk rá.


Köszönöm, hogy ti is velem voltatok ezen az úton, és hogy továbbra is részesei vagytok a történetemnek!Comentários


bottom of page